Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:  
Overgang naar BloemistenGroep.net

Vertrouwd adres, nieuw bestelsysteem!

Natuurlijk verandert er voor u dan wel wat, maar dan wel in uw voordeel! Wij hebben namelijk heel veel gebruiksvriendelijke tools voor u die het bestellen gemakkelijker maken. Hier volgt een beknopte opsomming:

  • inloggen met uw emailadres i.p.v. een klantnummer
  • een besteloverzicht en populaire producten top10 in uw klantmenu
  • punten sparen voor korting of voor het goede doel bij iedere bestelling
  • verbeterd reminder systeem die u helpt belangrijke dagen niet te vergeten
  • facturatie digitaal op de 1e van de maand
  • bestellen op bloemistengroep.net ballonnen.net én bloemen.net met 1 account; wanneer wij meer webshops openen, kunt u met dezelfde account bestellen

 

De gegevens van uw bedrijfsaccount zijn 1 op 1 overgezet vanuit BloemistenGroep.nl. Dit houdt in dat u met uw e-mailadres en uw bekende wachtwoord inlogt. Standaard is ingesteld dat u een verzamelfactuur ontvangt over de afgelopen maand én de factuur op uw emailadres ontvangt. Nu kan het zijn dat u hier wijzigingen in aan wilt brengen; gebruik hiervoor het onderstaande formulier om uw wijzigingen gemakkelijk door te voeren:

 

WIJZIGINGSFORMULIER:
Emailadres van mijn account
Bel mij svp voor meer opties/info
Factuur verzending per post?
Factuur per bestelling
Afwijkend factuuradres voor factuur (optioneel)
Afwijkend emailadres voor factuur (optioneel)

Wanneer u met meerdere bestellers binnen uw bedrijf wilt bestellen en daarvoor 1 factuuradres wenst e/o 1 verzamelfactuur, is dit natuurlijk ook mogelijk. Belt of emailt u hiervoor met onze klantenservice zodat wij dit voor u kunnen instellen!